Behandling af efterreaktioner af vold

Onlineforløbet på 12 uger er for dig, som har oplevet fysisk og/eller psykisk vold i din barndom, ungdom eller som voksen. Når vi har oplevet fysisk vold, så går det ud over vores forhold til vores krop, såvel som forholdet til vores psyke. Vi bliver fremmede for vores kroppe. Har man oplevet psykisk vold, så nedbrydes forholdet til os selv som mennesker og vi kommer til at 'tillade' andre at behandle os dårligt. Det sker ofte, at man vedbliver med at tænke negativt om sig selv og sin krop. Volden har sat dybe spor, der får os til - for en tid - til at miste evnen til at drage omsorg for os selv og i at sætte grænser tidligt nok til at undgå, at andre overskrider dem på sådan en måde, at man kan blive retraumatiseret. Derfor er det vigtigt at lære at mærke sig selv igen, at blive kraftfuld i sit udtryk og at kunne tage vare på sig selv, Når du får taget dig af dig selv, så sker der også noget i dine relationer til andre. 


Det er også muligt at få individuelle sessioner online. Kontakt mig for mere info.


Siff


  • Sådan tager jeg vare på dine oplysninger
  • Jeg registrerer dit navn, telefonnr og mail på en krypteret side, så kun jeg og ingen andre har adgang til det. 
  • Jeg noterer indhold fra vores samtaler samme krypterede sted i 6 måneder efter sidste session i fald du vender tilbage og ønsker flere Du har altid ret til at få dine oplysninger berigtiget, slettet eller udleveret eller trække et samtykke tilbage ved at skrive til min mailadresse, som står øverst her på siden. 
Siff er utrolig rolig og behagelig at samtale med. Ved hvert møde havde Siff forskellige værktøjer til at takle forskellige situationer. Jeg fortalte om specifikke oplevelser i dagligdagen som udfordrede mig, og vi gik ud fra dem og arbejdede med dem. En af værktøjerne var blandt andet hvordan jeg fik mit nervesystem til at blive roligt på stressede dage.  Jeg kan kun give Siff og hendes behandlingsmetoder, mine bedste anbefalinger .


Birgitte
Jeg vil være dig evigt taknemmelig resten af livet, for den hjælp du har givet mig.
Grethe